søndag den 9. september 2007

På toppen af Pattefjeldet

I dag kom jeg så op på toppen af Pattefjeldet - Maniitsoq-øens højeste punkt med 570 meter (se tidligere indlæg). Alt i alt var det en 9-timers gåtur - så mine ben er godt ødelagte nu.
Billederne er 1) Repetition af Pattefjeldets udseende fra en tidligere lejlighed, 2) Hvordan griber vi den an, 3) Sådan (dette er en af Pattefjeldets ender, ikke "Patter"), 4) På vej op, 5) Det sidste stykke, 6) Venter med Kin of Sal i baggrunden, 7) På toppen (men endnu ikke på "Patten"), 8) Flemming og Jonas med udsigt, 9) Flemming og undertegnede med "Patte" i baggrunden, 10) Langt ned, 11) Udsigt, 12) Jonas på toppen (af "Patten"), 13) Flemming, 14) Undertegnede med en grønlandsk variant af Edelweiss (om end noget forskellig) plukket helt oppe på toppen.
Jeg siger tak til Flemming og Jonas for billeder, da jeg i stedet for nye tog brugte batterier med op på toppen. Flemming er fys på hospitalet i Maniitsoq og Jonas medicin studerende på kort visit. Helen (på billede 2) er læge fra Sverige og også på kort visit.



























Ingen kommentarer: