søndag den 5. august 2007

I blomsterdalen



































































5 kommentarer:

Thore Bjørnvig sagde ...

Hold da kæft, mand, hvor ser der bare flot ud! Mærkelig udørksagtig by - minder mig om ting jeg har set i Mongoliet - på samme måde storslået natur kombineret med mærkeligt forladte landsbyer...glæder mig til at høre lidt historier deroppe fra! Og myg er der rigeligt af, kan jeg se!

Carina sagde ...

Hej Mikkel. Så kom du endelig til Grønland. Jeg kan genkende både kangerlusuaq og Manittsoq fra da jeg var der i marts 2007, bortset fra, at der var alt bare dækket af meter tyk sne; så det er ret facinerende, at se det hele så "grønt" på denne årstid. Men du skal jo være der et helt år, så det kommer du jo også til at opleve! Håber du har det godt. Hils Michael. Vi tastes. KH Carina (fra sygepl.)

Michael sagde ...

Ja det var en flot tur.
Helvedes til myg og fluer. Så er det da godt at vi kan nyde dine billeder uden at blive generet af dem ik'? *GG*

Kim Larsen sagde ...

Det er sgu´ cool med skiltet der er skudt i smadder :)

Mikkel Ege Hübsch sagde ...

Havde ikke lagt mærke til kommentarer! Flere indlæg om myg på vej (det optager mig pt meget - gad vide hvad jeg skal finde på når frosten kommer) og overvejer også sønderskudte skilte! Apropos grønt og godt vejr - så har jeg på mindre end 2 uger i Grønland fået 10 x mere sommer end jeg nåede at få i Danmark i sommer og så hedder det jo Grønland... Lyder sandsynligt med Mongoliet - men på en eller anden måde minder det mig også om et eller andet Himalaya-agtigt (selvom jeg ikke har været der - tjek fx billederne fra "Langs Narssaq-elven") :-)